Even voorstellen…

Mijn naam is Beate van Genabeek. Mijn praktijk voor acupunctuur is gevestigd in Dronten.
Al vanaf 1991 ben ik bezig met gezondheid, eigenlijk werd dit met de paplepel ingegoten. Mijn ouders hadden een sportschool en deze leefden heel gezond en sportief. Op mijn 16e begon ik met werken in een drogisterij en raakte ik gefascineerd door alle medicijnen. Een logisch gevolg was de opleiding Drogist. Ook alternatieve geneeswijzen trokken mij enorm en na een basis cursus Homeopathie was de interesse hierin geboren. Ondertussen verdiepte ik mij in Orthomoleculaire Geneeswijze en Bach bloesems. Ook de opleiding Natuurgeneeswijze voor dieren in Lochem werd een feit. Dit alles in de praktijk te combineren naast mijn toenmalige werk was nog niet het juiste moment.

In 2015 verhuisde ik naar Dronten en bleek in ene de interesse weer terug. De verplichte Medische Basis kennis van Total Health werd behaald en daar bleek de opleiding Acupunctuur weer langs te komen. Het doel was geboren. In 2020 slaagde ik voor mijn diploma acupunctuur met de opleiding van Qing Bai, en is het juiste moment om een praktijk te beginnen gekomen. Door deze opleiding werden de interesses in Chinese kruiden getriggerd.  De opleiding patent formules volgde hierna en tevens ook een grote droom: Acupunctuur voor dieren, een opleiding bij OTCG in Antwerpen.
Ondertussen heb ik ook de opleiding pijnbestrijding en een specialisatie in menopauze gedaan.

De ontwikkeling zal blijven bestaan. Mijn motto “ontwikkeling is vooruit gang”, is iets wat de gezondheid bevorderd. Naast de opleiding voor “gewone” Acupunctuur  heb ik ook de opleiding Auriculotherapie ( =Oor acupunctuur) en Laser Acupunctuur gevolgd. Op die manier kan ik ook acupunctuur toepassen bij mensen die bang zijn voor naalden èn laser acupunctuur is ook heel effectief bij kinderen.

Ik ben aangesloten bij de Beroepsverenging voor acupuncturisten “de Zhong” en bij “KAB” ( Koepel Alternatieve Behandelwijzen).

Beate van Genabeek

Ik voel me veel beter , minder pijn in mn knie, heel fijn. Hartelijk Dank

Mevr. Kamphuis

Eindelijk veel minder last van PMS. Manlief ook heeeeel blij 😉

Ilse Overberg

Blij verrast, al na enkele behandelingen ervaar ik minder pijn, erg blij mee!

Anouschka Duivenveld

Back in Balance

Het viel mij zoooo mee, en ben ook heel blij met het resultaat. Ik had verwacht dat die naalden wel zeer zouden doen dus heb lang getwijfeld of ik t wel of niet zou doen maar het viel me dus echt reuze mee, voel dat ik na 3 behandelingen ook echt meer energie heb dus .. ben heel tevreden!

Mirjam de Kleij

Voelde me niet helemaal fit laatste tijd.
Paar behandelingen gedaan, merk echt verschil, aanrader.

Jochem

Copyright © 2021 Acupunctuur Dronten | Alle rechten voorbehouden.